Garantie

 

 

Dutch ID E-Bikes zijn van uitstekende kwaliteit! Wij geven twee jaar garantie welke u niet alleen op de onderdelen van uw fiets krijgt maar ook op eventuele reparatiekosten bij de officiële Dutch ID dealer. De garantie is ook geldig voor een eventuele volgende eigenaar van de fiets.


Als u een nieuwe E-Bike koopt bij een Bike Totaal of Profile winkel dan kunt u in veel gevallen kiezen voor het 5 jaar garantiepakket. Zo heeft u de zekerheid dat u 5 jaar lang optimaal kunt blijven fietsen.

 

Niet alleen het frame en de voorvork, maar ook het elektrische gedeelte zoals motor en bedieningsdisplay vallen onder de Dutch ID garantie. Slijtagedelen zoals versnellingsnaaf, ketting- en kettingbladen, banden en remsystemen zijn uitgezonderd van de garantie. Ook de accu is een slijtagedeel, hierop geven wij twee jaar garantie. Hierbij garanderen wij de werking van de accu, niet de capaciteit. Intensief commercieel gebruik is uitgesloten van de Dutch ID garantie.

Heeft u een Dutch ID aangeschaft? Registreer uw fiets en blijf zodoende op de hoogte bij eventuele belangrijke garantie/terugroepacties, nieuws of aanbiedingen.