Comfort

Vanaf €2099

Hoogstaande prestaties voor een scherpe prijs.

  • Comfort_DID.jpg
  • Comfort_DID_Stuuraanzicht_WEB.jpg

Met een lage instap en de soepele middenmotor doet de Comfort zijn naam eer aan! Deze no-nonsense E-Bike richt zich op een nuchter publiek. Een zeer mooi afgewerkt frame staat garant voor vele kilometers veilig fietsplezier. Dit biedt veel mogelijkheden, elke dag weer.

Kenmerken

 

De Comfort is voorzien van hoogstaande onderdelen zoals een sterke middenmotor, antilekbanden, LED verlichting, rollerbrake remmen, verende voorvork en een verende zadelpen. Door de comfortabele zithouding gaat u ontspannen op weg!

Bafang M420 
middenmotor systeem


De Bafang’s M420 is clean, compact en solide. Deze middenmotor biedt perfect gedoseerde ondersteuning bij iedere pedaalslag. De motor geeft de Comfort met 50Nm koppel een royaal vermogen. Ideaal voor stadse ritten tot toertochten in heuvelachtige landschappen.

Bafang zijdisplay


De Comfort heeft standaard het compacte Bafang zijdisplay, met de knoppen direct aan het handvat. Het display geeft alle belangrijke informatie in één oogopslag weer en is extreem robuust en gemakkelijk te bedienen. De loopondersteuning wordt geactiveerd door de min-knop ingedrukt te houden.

Shimano BR-C6000 
Rollerbrake 

remmen


Dit zijn de sterkste rollerbrakes die er verkrijgbaar zijn! Deze remmen zijn goed beheersbaar en hebben voldoende remkracht. De grote koelschijf zorgt ervoor dat de remmen ook bij zwaarder gebruik, hun remkracht behouden. De gesloten behuizing zorgt ervoor dat water en vuil niet bij remmechanisme kunnen komen.

Shimano Nexus 7 speed

 

Op de Comfort treft u standaard de Nexus 7 versnellingsnaaf met een draaigreep schakelaar. Dit is een betrouwbaar systeem waar weinig onderhoud aan nodig is. Het verschil tussen de grootste en kleinste versnelling is 244%. Ideaal voor stadse ritten tot licht glooiende landschappen.

Schwalbe Energizer plus


Speciaal voor E-Bikes gemaakt! Het hoogwaardige compound heeft een geringe rolweerstand, een dikke anti lek laag en boven alles heeft deze band zeer goede grip. Dat zorgt voor veiligheid, ook bij hogere snelheden in de bochten.

Comfortabel fietsen

 

De geometrie van het Comfort frame zorgt voor een prettige en comfortabele zithouding waarbij u redelijk rechtop en comfortabel plaats neemt in het zadel. 

Comfort N7


Prijs: € 2.099,-
Motor: Bafang M420: 250W / 50Nm
Accu: Bafang 340Wh | 450Wh á €100,-
Display: LCD zijdisplay
Versnellingen: Nexus 7
Remmen: Shimano BRC6000 rollerbrakes
Zadelpen: Satori verend
Stuurpen: TranzX
Voorvork: Suntour CR8 verend
Banden: Schwalbe energizer plus
Verlichting: Spanninga LED
Kettingkast: Gesloten
Kleur: Anthracite

Framematen: Dames 48/53/58cm
Gewicht: +/– 23,5 kg (ex accu) 

Geometrie