Luisteren naar onze klanten

Consumententestpanel

 

Door te luisteren naar de feedback van klanten weten wij precies hoe onze e-bikes gebruikt worden en wat klanten ervaren. Die kennis passen we direct toe in onze producten, met als resultaat: e-bikes met de allerbeste rijeigenschappen en een design waar je hart sneller van gaat kloppen.

 

In november 2020 hebben wij een consumententestdag georganiseerd om onze nieuwste e-bikes, de Phantom en de Shadow, te testen door een onafhankelijk testpanel. Een selectie van ervaren en onervaren e-bikerijders hebben de nieuwste Dutch ID e-bikes uitvoerig getest en feedback gegeven op verschillende onderdelen.

 

Wij hebben de consumenten ieder afzonderlijk gevraagd naar hun algemene ervaring met de e-bike, het automatische schakelsysteem, de elektrische ondersteuning van Bosch, de stabiliteit van de fiets en het design. Deze waardevolle feedback nemen we mee in onze productontwikkeling.

 

Benieuwd naar de bevindingen van het onafhankelijke testpanel? Bekijk dan onderstaande video's waarin de Dutch ID Phantom en de Dutch ID Shadow getest wordt.