De Falcon verlaat het nest!

19 mei 2020 - Beverwijk


Trots zijn wij op de nieuwe Dutch ID Falcon! Deze krachtige e-bike voor fervente liefhebbers is in productie gegaan en de eerste fietsen zijn uitgeleverd.

De Falcon gaat verder waar andere e-bikes stoppen. Met meer kracht, een strakkere besturing, prachtig afgemonteerd én GPS beveiligd. De Falcon combineert absolute topprestaties met robuuste kwaliteit.


Door de krachtige Bosch CX motor en de grootste geïntegreerde accu biedt deze e-bike uitstekend rijcomfort voor uitdagende en sportieve toertochten of bij fietsen door sterk heuvelachtige gebieden. 

Ingebouwde GPS module en smartphone app

De Falcon is de eerste Dutch ID e-bike met een ingebouwde GPS module en smartphone app. Hiermee heb je altijd inzicht in de locatie en de status van jouw Falcon. Bij aanschaf van deze e-bike krijg je een data-abonnement voor een jaar kado!

Via de app kun je een verzekering afsluiten tegen diefstal en schade. Mocht vervolgens de Falcon gestolen worden, dan kun je met één druk op de knop een opsporingsteam inschakelen die direct jouw fiets gaat opsporen.


In de app vind je bovendien alle gereden ritten terug, zie je hoe vol de accu is, hoeveel inspanning je hebt geleverd, locaties delen met vrienden en meer.

Op onze site staat meer informatie over de Falcon e-bike en de funtionaliteiten van de GPS module en smartphone app.


Informeer bij jouw dichtsbijzijnde Bike Totaal of Profile de Fietsspecialist winkel naar de beschikbaarheid en levertijden.