Dutch ID voor derde jaar op rij verkozen tot beste fietsenleverancier
Tijdens het online Dynamo Retail Event dat maandag 2 november werd gehouden, is Dutch ID voor het derde jaar op rij verkozen tot "Beste fietsenleverancier". De prijs is toegekend op basis van een enquête onder alle Bike Totaal en Profile de fietsspecialist ondernemers.


Dutch ID onderscheidt zich volgens het juryrapport in de beste kwaliteit aflevering, de leveringssnelheid en de bereikbaarheid.  Ramon Vial, CCO bij Dutch ID, nam namens het team in Nederland en Taiwan de prijs in ontvangst. “We zijn ontzettend trots om deze prijs voor de derde keer te winnen! Dit geeft ons team een enorme boost. Het is ongekend. Namens het team wil ik alle ondernemers hartelijk bedanken voor het vertrouwen”, aldus een trotse Vial.


Naast het winnen van Beste fietsenleverancier heeft Dutch ID ook de award voor ‘Beste overall leverancier 2020’ in de wacht gesleept. Onder de genomineerden bevonden zich alle leveranciers van fietsen, accessoires en diensten van de Bike Totaal en Profile de fietsspecialist ondernemers.Beverwijk - 02 november 2020