Dutch ID wederom verkozen tot beste fietsenleverancier in 2019!

Beverwijk - 5 november 2019


Tijdens het Dynamo Retail Event dat maandag 4 november werd gehouden in het Inspyrium in Cuijk, is Dutch ID verkozen tot beste fietsenleverancier 2019.  De prijs is toegekend op basis van een enquête onder alle Bike Totaal en Profile de fietsspecialist ondernemers. Het winnen van deze prijs is een enorme boost voor het team van het snel groeiende merk Dutch ID.


Dutch ID onderscheidt zich volgens het juryrapport in de prijs/kwaliteit van de collectie, de kwaliteit van het afleveren van de fietsen en het distributiebeleid. Jeroen van der Mije, Sales Manager bij Dutch ID, vertelt: “Dit zijn precies de punten waar wij ons qua product en als merk op willen onderscheiden. Zo ontzorgen wij de ondernemer, zodat hij zich volledig kan concentreren op de verkoop van fietsen. Zo leveren wij de fietsen voor 95% rijklaar af en hoeft de fiets bij aflevering alleen afgesteld te worden voor de klant, de laatste 5%."


"Wij hebben bewust de keuze gemaakt voor een exclusieve samenwerking met het landelijk dekkend netwerk van de formulewinkels Bike Totaal en Profile de Fietsspecialist. Wij maken 100% kwaliteitsproducten van Hollandse bodem, met de allerbeste onderdelen en rijeigenschappen, die perfect aansluiten bij het profiel van deze groep ondernemers. Wij zijn ervan overtuigt, dat met deze samenwerking, Dutch ID verder zal groeien en haar positie in de groeiende markt van E-Bikes verder zal verstevigen.  


‘Samen’ het merk Dutch ID beter maken was het doel afgelopen seizoen. Dit heeft geresulteerd in een zeer succesvol jaar, voor zowel Dutch ID als voor de ondernemers”, aldus Van der Mije.