Urban HS

Vanaf €2.670

Op volle kracht door het verkeer.

  • DID_Urban_HS-N380_L1_Black-2016.jpg
  • DID_Urban-HS-N380_L-Intuvia_Black-20161.jpg

Pure adrenaline! De Urban HS geeft 63Nm en 350Watt ondersteuning tot circa 45km/h. Dit alles gekoppeld van uw eigen inspanning. Zo gaat zowel uw snelheid als uw hartslag omhoog. Met de accu laag in het frame en de sportieve geometrie is dit een speedpedelec voor de ultieme beleving. Daarbij geldt vooral: hoe meer bochten hoe meer rijplezier!

Kenmerken


De Urban HS speedpedelec haalt snelheden van circa 45km/h en is wettelijk gezien een bromfiets. Hiermee geldt dus dat u een bromfietsrijbewijs nodig heeft om deze speedpedelec te mogen gebruiken op de openbare weg. Daarnaast moet de E-Bike verzekerd zijn, voorzien zijn van een kenteken en op uw naam geregistreerd staan. Het dragen van een (speedpedelec) helm is verplicht.

Bosch performance 45km/h middenmotor


De Urban HS is voorzien van een krachtige middenmotor, de Bosch Performance Speed. Dit systeem is niet alleen zeer soepel en krachtig maar ook zeer betrouwbaar. Met een draaimoment van tot wel 63 Nm krijgt u al bij lage trapfrequenties de volledige ondersteuning. Dat zorgt voor een krachtig rijgedrag.

Intuvia middendisplay

 

De Infinity heeft standaard het Intuvia middendisplay. Het systeem bedient u daardoor makkelijk met de afstandsbediening naast het handvat, het grote middendisplay geeft alle informatie duidelijk weer. Dit display heeft een USB laadplug voor uw mobiel en is afneembaar. 

Racktime drager met Snapit systeem


Het universele Snapit systeem op de bagagedrager van de Urban HS geeft de mogelijkheid om heel veel verschillende tassen, manden, bakken etc met één klik op de drager te vergrendelen of op slot te zetten. 

NuVinci N380


Deze naaf heeft een traploze versnelling met een bereik van liefst 380% (het verschil tussen de lichtste en zwaarste versnelling). Vloeiend schakelen zorgt altijd voor het juiste verzet. Het is een van de meest betrouwbare systemen op de markt voor speed pedelecs. Met dit systeem kunt u altijd schakelen, onder druk, bij stilstand zelfs bij hoge kettingspanning door de Bosch Performance motor.

Magura MT4e hydraulische Disc remmen


De Magura MT4e is ontworpen om u betere remprestaties te geven. De innovatieve Magura technologie zorgt voor een perfecte combinatie van rem betrouwbaarheid en controle. U kunt de remkracht eenvoudig aanpassen, naar veel of weinig remkracht die noodzakelijk is.

Schwalbe Durano e


Een snelle wedstrijdband die speciaal op E-performance afgestemd is: de V-Guard anti-leklaag zorgt voor een hoge lekbescherming en het nieuwe Addix Race compound biedt extra stevige grip bij hoge snelheid in de bochten en een lange levensduur in het E-gebruik.

Dutch ID 'tapered' voorvork


Het Urban HS frame is voorzien van een 'taperd' balhoofd waarbij het onderste lager groter en robuster is dan een standaard lager. Hierdoor is de verbinding tussen voorvork en frame optimaal! Deze ophanging geeft een beter stuurgevoel, meer veiligheid en de langste levensduur. De vaste voorvork zorgt voor ongekend strak en precies weggedrag. 


Met de premium verlichting van Busch & Müller beschikt u over een hoogwaardige 70Lux koplamp. Hiermee heeft u meer zicht op de weg en wordt u beter gezien door uw medeweggebruikers. 

Sportief en precies


De geometrie van de Urban HS is sportief. Een korte voorvork, relatief lange bovenbuis lengte en steile hoek van de zadelbuis zorgen voor een sportieve, voorovergebogen zithouding. Deze speedpedelec heeft een snel en direct stuurgedrag. Bekijk de geometrie

Urban HS N380


Prijs: € 3.399,- Nu € 2.670,-*
Motor: Bosch performance 350W / 60Nm
Accu: Bosch 400Wh | 500Wh à €200,-
Versnellingen: NuVinci 380
Remmen: Magura MTe hydraulisch Disc
Zadelpen: Satori vast
Voorvork: Dutch ID Carbon Vast
Stuurpen: Satori vast

Slot: Abus Ringslot+accuslot (ART 2)
Banden: Schwalbe Durano E
Drager: Racktime met Snap-it systeem

Verlichting: Busch & Muller LED
Kleur: Metallic Black

Framematen: Dames 48/53 cmHeren 53/58 cm
Gewicht: +/- 21,4 kg (ex. accu)


*Prijs ex kosten kenteken en registratie

Meer over de NuVinci/Enviolo versnellingsnaaf in de Urban HS N380:

Geometrie