Tour Evo

Vanaf €2149

Relaxt toeren in stijl

  • Tour-EVO_H-Zilver_WEB.jpg
  • Tour-Evo_G-Silver_Stuur_Web.jpg
  • 92920773.jpg

De Tour is meermalen bekroond met de maximale score in de Telegraaf E-Bike test vanwege uiterst stabiel rijgedrag en hoge kwaliteit! Door de comfortabele zithouding en goede wegligging is deze fiets ideaal voor lange toertochten door de Hollandse natuur.

Kenmerken


De Tour Evo heeft een zeer stijf frame en daarmee bijzonder goede wegligging. Met de stille Bosch middenmotor en de 7 versnellingen worden ritten door de natuur zeer fijn. Zowel de stuurpen als de zadelpen zijn verstelbaar, zodat u altijd de perfecte zithouding heeft. 

Bosch Active
middenmotor systeem


De Tour Evo is uitgevoerd met het Bosch Active systeem.  De motor is geluidsarm, waardoor u nog meer kunt genieten van de omgeving. Er is nauwelijks extra weerstand als de motor uit staat. Met 40Nm koppel heeft deze motor zachte ondersteuning, perfect voor comfortabel rijgedrag.

Bosch purion display


Het Bosch systeem is eenvoudig te bedienen met het compacte Purion display. Dit is een overzichtelijk display direct aan het handvat, wat de besturing vereenvoudigd. Verlichting, loop-ondersteuning, diverse rijprogramma's, USB aansluiting, het zit er allemaal op.

Shimano BR-C6000 
Rollerbrake 

remmen


Dit zijn de sterkste rollerbrakes die er verkrijgbaar zijn! Deze remmen zijn goed beheersbaar en hebben voldoende remkracht. De grote koelschijf zorgt ervoor dat de remmen ook bij zwaarder gebruik, hun remkracht behouden. De gesloten behuizing zorgt ervoor dat water en vuil niet bij remmechanisme kunnen komen.

Shimano Nexus 7 

 

De Tour Evo schakelt soepel met de Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf, de naaf heeft een bereik van 244% (verschil tussen lichtste en zwaarste versnelling). Deze versnellingsnaaf is onderhoudsarm en staat garant voor hoog rijcomfort. Met een dichte kettingkast is de KMC ketting extra beschermd.

Racktime drager met Snapit systeem

 

Het universele Snapit systeem op de bagagedrager van de Tour Evo geeft de mogelijkheid om heel veel verschillende tassen, manden, bakken etc met één klik op de drager te vergrendelen of op slot te zetten. 

Comfortabel fietsen


De geometrie van het Tour Evo frame zorgt voor een prettige houding waarbij u redelijk rechtop en comfortabel plaats neemt in het zadel. Bekijk de geometrie

Tour Evo N7


Prijs: € 2.349,- €1.899,-
Motor: Bosch Active line: 250W / 40Nm
Accu: Bosch 300Wh | 400Wh á €200,- | 500Wh á €400,-

Lader: Bosch 4A lader 
Display: LCD zijdisplay
Versnellingen: Nexus 7
Remmen: Shimano BRC6000 rollerbrakes
Zadelpen: Satori verend
Stuurpen: Satori EZ3
Voorvork: Suntour CR8 verend
Banden: Schwalbe Citizen

Drager: Racktime met Snap-it systeem
Verlichting: Spanninga LED
Kettingkast: Gesloten
Kleur: Silver

Framematen: Dames 48/53cm Heren 53/58
Gewicht: +/– 23,5 kg (ex accu) 

Geometrie