Trekking HS

Nu voor €2.470

Hét optimale woon-werkconcept.

  • DID_Tekking_HS-N380_G1_Antraciet-2016.jpg
  • DID_Tekking_HS-N380_L1_Antraciet-2016.jpg

Met de Trekking HS speedpedelec komt u zonder te zweten aan op werk. Met de ondersteuning aan heeft u nooit meer wind tegen, is geen brug te hoog en zoeft u ontspannen het overige verkeer voorbij. Het robuuste en comfortabele frame is er op gebouwd om alle krachten van de stad te kunnen weerstaan.

Kenmerken


De Trekking HS speedpedelec haalt snelheden tot circa 45km/h en is wettelijk gezien een bromfiets. Hiermee geldt dus dat u een bromfietsrijbewijs nodig heeft om deze speedpedelec te mogen gebruiken op de openbare weg. Daarnaast moet de E-Bike verzekerd zijn, voorzien zijn van een kenteken en op uw naam geregistreerd staan. Het dragen van een (speedpedelec) helm is verplicht.

Bosch performance 45km/h middenmotor


De Trekking HS is voorzien van een krachtige middenmotor, de Bosch Performance Speed. Dit systeem is niet alleen zeer soepel en krachtig maar ook zeer betrouwbaar. Met een draaimoment van tot wel 63 Nm krijgt u al bij lage trapfrequenties de volledige ondersteuning. Dat zorgt voor een krachtig rijgedrag.

Intuvia middendisplay

 

De Trekking HS heeft standaard het Intuvia middendisplay. Het systeem bedient u daardoor makkelijk met de afstandsbediening naast het handvat, het grote middendisplay geeft alle informatie duidelijk weer. Dit display heeft een USB laadplug voor uw mobiel en is afneembaar. 

Racktime drager met Snapit systeem


Het universele Snapit systeem op de bagagedrager van de Trekking HS geeft de mogelijkheid om heel veel verschillende tassen, manden, bakken etc met één klik op de drager te vergrendelen of op slot te zetten. 

NuVinci N380

 

Deze naaf heeft een traploze versnelling met een bereik van liefst 380% (het verschil tussen de lichtste en zwaarste versnelling). Vloeiend schakelen zorgt altijd voor het juiste verzet. Het is een van de meest betrouwbare systemen op de markt voor speed pedelecs. Met dit systeem kunt u altijd schakelen, onder druk, bij stilstand zelfs bij hoge kettingspanning door de Bosch Performance motor.

Magura MT4e hydraulische Disc remmen


De Magura MT4e is ontworpen om u betere remprestaties te geven. De innovatieve Magura technologie zorgt voor een perfecte combinatie van rem betrouwbaarheid en controle. U kunt de remkracht eenvoudig aanpassen, naar veel of weinig remkracht die noodzakelijk is.

Schwalbe Energizer plus


Speciaal voor E-Bikes gemaakt! Het hoogwaardige compound heeft een geringe rolweerstand en boven alles een zeer goede grip. Dat zorgt voor veiligheid, ook bij hoge snelheden in de bochten.

Comfortabel op snelheid


De Trekking HS heeft een precies stuurgedrag. De zithouding licht sportief, wat dit frame ideaal maakt voor de hoge snelheden waar deze E-Bike voor gemaakt is. Door het brede stuur, de soepele geveerde voorvork en zadelpen voelt de Trekking HS comfortabel op hoge snelheden.

Trekking HS


Prijs: € 3.199,- Nu € 2.470*
Motor: Bosch performance 350W / 60Nm
Accu: Bosch 300Wh | 400Wh à €200,- | 500Wh à €400,-
Versnellingen: NuVinci 360
Remmen: Magura MTe hydraulisch Disc
Zadelpen: Satori verend
Voorvork: Suntour NRX verend
Stuurpen: Satori verstelbaar
Banden: Schwalbe Energizer Plus
Drager: Racktime met Snap-it systeem

Slot: Abus Ringslot+accuslot (ART 2)

Verlichting: Busch & Muller LED
Kleur: Anthracite

Framematen: Dames 48/53cm | Heren 53/58cm
Gewicht: +/- 24,5 kg (ex. accu) 


*Prijs ex kosten kenteken en registratie

Meer over de NuVinci/Enviolo versnellingsnaaf in de Trekking HS: