Urban Ltd

Nu voor € 2.060

Pure kracht en ultieme precisie.

  • Urban-Ltd_L_White_WEB.jpg
  • Urban-Ltd_H_White_WEB.jpg

De Urban Ltd combineert topprestaties met een strak design. Dit is een krachtige E-Bike met precies stuurgedrag, speciaal ontworpen voor mensen met een actieve levensstijl. Of u nu een ervaren fietser bent, of gewoon opzoek bent naar wat meer uitdaging, de Urban Ltd is de perfecte keuze!

Kenmerken


Met een gewicht van zo'n 20,5 kilo is dit een opvallend lichte E-Bike. De afmontage is licht en hoogwaardig; vaste voorvork, performance middenmotor, duurzame naafversnelling, heldere LED verlichting en krachtige schijfremmen van Shimano. De accu zit laag in het frame waardoor deze E-Bike sportief rijdt en zeer stabiel aanvoelt. De capaciteit van standaard 400Wh, optioneel zelfs 500Wh, zorgt voor een hoge actieradius.

Bosch performance middenmotor


Krachtig en ongelofelijk effectief: de Bosch Performance Line aandrijving biedt krachtige ondersteuning tot 25km/h met een maximaal draaimoment van 63 Nm. De Urban Ltd maakt met dit sportieve E-Bike systeem van elke E-Biker een avonturier en stelt op ieder moment de gewenste power ter beschikking.

Shimano Alfine 8 speed


De Urban Ltd heeft zeer goede schakelprestaties met de Shimano Alfine 8 naaf, gecombineerd met een 'rapidfire' shifter. Naast zijn hoge kwaliteit brengt de Alfine 8 naaf een moeiteloze bediening. Deze premium naaf heeft 307% bereik (het verschil tussen de lichtste en zwaarste versnelling) en staat garant voor hoog rijcomfort en meer efficiëntie. Hij is bovendien erg onderhoudsarm. 

Shimano Deore hydraulische schijf remmen


Met de Shimano Deore M6000 remsets met 180mm grote remschijven heeft de Ltd zeer stabiele remprestaties onder verschillende omstandigheden. De 3-vingerige remhendel is comfortabeler voor dagelijks gebruik. 

Schwalbe Energizer plus


Speciaal voor E-Bikes gemaakt! Het hoogwaardige compound heeft een geringe rolweerstand, een dikke anti lek laag en boven alles een zeer goede grip. Dat zorgt voor veiligheid, ook bij hoge snelheden in de bochten.

Racktime drager met Snapit systeem


Het universele Snapit systeem op de bagagedrager van de Urban Ltd geeft de mogelijkheid om heel veel verschillende tassen, manden, bakken etc met één klik op de drager te vergrendelen of op slot te zetten. 

Dutch ID 'tapered' voorvork


Het Urban Ltd frame is voorzien van een 'taperd' balhoofd waarbij het onderste lager groter en robuster is dan een standaard lager. Hierdoor is de verbinding tussen voorvork en frame optimaal! Deze ophanging geeft een beter stuurgevoel, meer veiligheid en de langste levensduur. De vaste voorvork zorgt voor ongekend strak en precies weggedrag. 

70 Lux koplamp Upgrade

 

Beter zien en gezien worden met de B&M koplamp upgrade! Met de premium verlichting van Busch & Müller beschikt u over een hoogwaardige 70 Lux koplamp. Hiermee heeft u meer zicht op de weg en wordt u beter gezien door uw medeweggebruikers. Vraag uw dealer naar deze upgrade.

Sportieve aspiraties op het zadel van de Urban Ltd


De geometrie van de Urban is sportief. Een korte voorvork, relatief lange bovenbuis lengte en steile hoek van de zadelbuis zorgen voor een sportieve, voorovergebogen zithouding. De Urban Ltd heeft een snel en direct stuurgedrag. Bekijk de geometrie

Urban Ltd A8


Prijs: € 2.799,- Nu € 2.060,-
Motor: Bosch Performance 25km/h 250W / 63Nm
Accu: Bosch 400Wh | 500Wh à €200,-

Lader: Bosch 4A lader 
Display: Bosch Purion
Versnellingen: Alfine 8
Remmen: Shimano Deore BR-M6000 hydraulische schijfremmen
Zadelpen: Satori vast
Voorvork: Dutch ID vast
Banden: Schwalbe energizer plus

Drager: Racktime met Snap-it systeem
Verlichting: Spanninga LED 40 Lux 
Kettingkast: Gesloten
Kleur: White

Framematen: Mixte 48/53cmHeren 53/58cm
Gewicht: +/– 20,6 kg (ex accu)


Geometrie