Dutch ID Phantom wederom ‘Best Getest’ in de ADR fietstest 2022

Share

Dutch ID nam deel aan de jaarlijkse ADR Fietstest. Een groep onafhankelijke consumenten heeft intensief e-bikes getest en hun waardering gegeven. De Dutch ID Phantom 65 Automatiq is net als in 2021 winnaar in de categorie “Elektrische stadsfiets vanaf drieduizend euro”. 

Fietstest.nl liet 1900 consumenten 535 elektrische fietsen testen, verdeeld over diverse categorieën. Na elke proefrit werden beoordelingen gegeven op de onderdelen: rijeigenschappen, comfort, prijs/kwaliteit, ondersteuning en bediening.

De Dutch ID Phantom 65 Automatiq werd als Best Getest met een 8,3 als eindcijfer. Op prijs/kwaliteit is hoog gescoord. Als pluspunten voor de Phantom worden onder andere de soepele ondersteuning, geruisloze motor en goede wegligging genoemd.

Fietsersbond over de Phantom

Sinds vorig jaar is de samenwerking met de Fietsersbond en ADR Fietstest. Boegbeeld Testkees (Kees Bakker) beoordeelde de topmodellen met extra vakinhoudelijk commentaar. Zijn oordeel over de Dutch ID Phantom 65Nm Automatic:

“Mooi afgewerkt, krachtige Bosch-motor. Allround, ook voor toertochten. Onverhard fietsen gaat uitstekend dankzij de brede banden en verende voorvork. Schakelen is zorgeloos met het automatische versnellingssysteem van Enviolo.” aldus Kees Bakker over de Dutch ID Phantom.

Trots
Dutch ID is trots op het behalen van dit mooie resultaat. Dit toont aan dat de organisatie kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Het lukt om zowel de wensen van de klanten als de nieuwste technologie in de e-bikes te integreren, met als resultaat: e-bikes die je hart veroveren.

Over de ADR Fietstest
Fietstest.nl organiseert eerlijke- en onafhankelijke fietstesten voor consumenten, dóór consumenten. In de afgelopen 7 jaar hebben zij in samenwerking met het ADR Nieuwsmedia/ DPG MEDIA (Algemeen Dagblad) de “ADR Fietstest” georganiseerd. Mede hierdoor is Fietstest.nl een autoriteit op het gebied van fiets-aankoop-advies in Nederland.

Naar resultaten ADR Fietstest 2022

Gerelateerde Artikelen
Phantom Beste uit de Test Consumentenbond

Phantom ‘Beste uit de Test’ door Consumentenbond

26/04/2023

Dutch ID lanceert nieuwe e-bike: Flow ontzorgt in dagelijks leven van de jonge generatie

04/04/2023

Dutch ID Wave, de beste e-bike voor dagelijks gebruik? Consument geeft oordeel in onafhankelijk testpanel

07/07/2022

Premium e-bikes voor de allerbeste beleving tijdens jouw dag