Wij zijn Dutch ID

Onze missie

 

Wij ontwikkelen e-bikes die je hart veroveren. Met een minimalistisch, modern design en uitstekend rijcomfort. Waardoor je vaker fietst, actiever leeft en van je vrijheid geniet. Wij geloven dat de e-bike een prima alternatief is voor de auto, voor woon-werkverkeer en voor ontspannen ritjes in je vrije tijd.

Luisteren naar onze klanten

 

Door te luisteren naar de feedback van de Dutch ID-rijders weten wij precies hoe onze fietsen gebruikt worden en wat onze klanten ervaren. Die kennis passen we direct toe in onze producten, met als resultaat: e-bikes met de allerbeste rijeigenschappen en een design waar je hart sneller van gaat kloppen.

Luisteren naar onze klanten

 

Door te luisteren naar de feedback van de Dutch ID-rijders weten wij precies hoe onze fietsen gebruikt worden en wat onze klanten ervaren. Die kennis passen we direct toe in onze producten, met als resultaat: e-bikes met de allerbeste rijeigenschappen en een design waar je hart sneller van gaat kloppen.

100% Hand built in Holland

 

Wij hebben een passie voor ambachtelijk vakmanschap en kwaliteit. Daarom worden onze e-bikes ontworpen en stuk voor stuk met de hand gebouwd in Nederland. Dat zorgt voor een hoge betrouwbaarheid, lange levensduur en meer rijcomfort.

Ruim 25 jaar ervaring

 

Wij ontwikkelen ruim 25 jaar fietsen. In 1994 zijn we gestart met de productie van ligfietsen en inmiddels hebben we een compleet assortiment e-bikes. Dankzij de kennis en ervaring van onze ingenieurs en monteurs garanderen wij dat je jarenlang zorgeloos en met veel plezier blijft fietsen.

Bezoek de fabriek


Benieuwd waar de Dutch ID e-bikes vandaan komen? Bezoek dan geheel vrijblijvend onze fabriek en testcentrum in Beverwijk.

Nieuws over Dutch ID

 

Blijf op de hoogte. Hier vind je het laatste nieuws, persberichten en publicaties van events, e-bikes of over Dutch ID zelf.

Werken bij Dutch ID


Dutch ID groeit snel! Wil je bij ons werken? Bekijk dan hier op welke gebieden jij ons team zou kunnen versterken.


100% Hand Built in Holland

Bezoek ons en ervaar het zelf!


Benieuwd waar Dutch ID e-bikes vandaan komen? Bezoek dan vrijblijvend onze vestiging in Beverwijk.

Bekijk het volledige Dutch ID productieproces tijdens een rondleiding (i.v.m. COVID-19 is dit tijdelijk niet mogelijk).

Ontvang deskundig advies over alle Dutch ID e-bikes.

Maak een proefrit op een of meerdere testfietsen.


Update juli 2020:

Private testing bij Dutch ID


Op donderdagen en vrijdagen tussen 09:00 en 16:00 (m.u.v. feestdagen), ben je welkom op afspraak en in tweetallen, om onze showroom te bezoeken. Je ontvangt geheel vrijblijvend advies en kunt een of meerdere e-bikes testen. In verband met COVID-19 worden er volop hygiënische maatregelen getroffen, een gepaste afstand gehouden en alle e-bikes worden grondig gereinigd voor en na de testrit.


Heb je interesse? Neem dan contact op met een Bike Totaal of Profile winkel naar keuze, dan melden zij je aan.

Vind een winkel bij jou in de buurt:https://dutch-id.nl/dealersZo herken je een Dutch ID e-bike

Nederlands ontwerp

 

Dutch ID fietsen zijn te herkennen aan een minimalistische en eigentijdse vormgeving. Ze bestaan uit hoogwaardige materialen die garant staan voor hoge betrouwbaarheid en een lange levensduur.

 

Al bij de eerste schetsen wordt rekening gehouden met de integratie van alle elektronica en de ophanging van de motor. De perfecte afstemming tussen gewicht, stijfheid, ondersteuning en geometrie zorgt voor heerlijk rijdende e-bikes.

Rijcomfort door solide frame

 

Een solide en stijf frame is de basis van elke Dutch ID e-bike. Hoe hoger de kwaliteit van het frame, hoe beter de fiets rijdt. Alles voelt hierdoor soepel, uitdagend en betrouwbaar.

 

Alle Dutch ID frames worden stuk voor stuk ontwikkeld onder de strengst geldende productiestandaarden, met hitte behandeld voor maximale stijfheid en gelakt met oog voor het kleinste detail in schitterende kleuren.

Middenmotor

 

Al onze e-bikes hebben een middenmotor, laag in het midden van de fiets. Hierdoor wordt het gewicht gelijkmatig verdeeld, dat zorgt voor een stabiele wegligging en optimaal rijcomfort. De middenmotor heeft ten opzichte van een voorwielmotor minder slipgevaar en stuurt natuurgetrouw.

Nieuwste technologie

 

De Dutch ID modellen zijn uitgerust met de nieuwste technologie afkomstig van de beste leveranciers, zoals A-merken Bosch, Shimano en Bafang.

 

Alle e-bikes hebben een krachtige motor, sensoren, displays en versnellingen met een moeiteloze bediening en lichtgewicht afneembare accu’s met een lange levensduur. Er wordt gewerkt met uitstekende remsystemen en verlichting van hoge kwaliteit wat zorgt voor optimale veiligheid en betrouwbaarheid.