100% Hand built in Holland

Onder de rook van Amsterdam, in Beverwijk, is een bijzondere fabriek gevestigd. Loop binnen en je ervaart dat dit geen doorsnee assemblagebedrijf is. Hoewel de processen hightech zijn ingericht, worden de Dutch ID E-Bikes hier allemaal met de hand gebouwd. Een ervaren team draagt de zorg voor zeer hoogwaardige productie. Kwaliteit en ouderwets vakmanschap staat hier hoog in het vaandel en dat merk je direct.

 

Geen stoffige donkere ruimtes maar een schone, lichte werkplaats waar alles op orde is. Elke productiestap is doordacht en uitgekiend. Dit zorgt ervoor dat elke monteur de beste werkplek heeft om prachtige producten te maken waarbij de visie is: E-Bikes maken die je hart veroveren!

Oerdegelijke frames  


Een oerdegelijk en stijf frame is de basis van elke Dutch ID E-Bike. Hoe hoger de kwaliteit van het frame, hoe beter de fiets rijdt. Alle Dutch ID frames worden stuk voor stuk geproduceerd onder de strengst geldende productie standaarden, hittebehandeld voor maximale stijfheid. Een Dutch ID voelt daardoor solide, uitdagend en altijd in controle!

Kenmerkend Nederlands ontwerp

 

Dutch ID E-Bikes worden ontworpen met de Hollandse nuchterheid. Al bij de eerste schetsen wordt rekening gehouden met de integratie van alle elektronica en de ophanging van de motor. De perfecte afstemming tussen gewicht, stijfheid, ondersteuning en geometrie zorgt voor heerlijk rijdende E-Bikes. 

Passie voor ouderwets vakmanschap

 

Ons team werkt vanuit Beverwijk aan de beste E-Bikes. Stuk voor stuk worden hier de Dutch ID E-Bikes met de hand geassembleerd. Geen lopende band maar ruimte en tijd voor het goed en vakkundig assembleren van elke fiets. Dit zorgt voor hogere betrouwbaarheid, meer fietsplezier en uiteindelijk een langere levensduur van jouw Dutch ID. 

Goede testresultaten


Niet alleen door onze klanten maar ook in vele onafhankelijke testen is Dutch ID beloond met mooie recensies zoals de "maximale score Telegraaf E-Bike test", "Dutch ID City: de keuze van de Consumentenbond", "Dutch ID Tour: testwinnaar Telegraaf E-bike test!"


Bekijk de ervaringen en testen