Dutch ID Phantom wint goud in de ADR fietstest 2021

Share

Dutch ID deed mee aan de jaarlijkse ADR Fietstest. Een groep onafhankelijke consumenten hebben intensief e-bikes getest en hun waardering gegeven. De Dutch ID Phantom 65Nm Automatiq is als “Beste getest” in de categorie “Elektrische stadsfiets > €3.500”.

Fietstest.nl liet 395 consumenten e-bikes testen, verdeeld over diverse categorieën. Na elke proefrit werden waarderingen uitgedeeld op de onderdelen: rijeigenschappen, comfort, prijs/kwaliteit, ondersteuning en bediening.

Enkele uitspraken van testpanelleden over de Dutch ID Phantom 65Nm Automatiq:

“De Landrover onder de fietsen!”
“Topfiets, niks meer aan doen.”
“Geen fratsen, mooi design, robuust, geruisloos, comfortabel.”
“De omgeving glijdt ongemerkt aan je voorbij.”

Fietsersbond over de Phantom

Nieuw dit jaar is de samenwerking met de Fietsersbond en ADR Fietstest. Boegbeeld Testkees (Kees Bakker) beoordeelde de topmodellen met extra vakinhoudelijk commentaar. Zijn oordeel over de Dutch ID Phantom 65Nm Automatic:

“Fraai afgewerkt met goede onderdelen zoals de Enviolo-automatic-naaf en het uitgebreide Kiox-display. Het rijgedrag is uitstekend dankzij het stabiele frame, goede vering en brede banden”, aldus Kees Bakker over de Dutch ID Phantom.

Naar resultaten ADR Fietstest 2021 >

Trots

Dutch ID is trots met het behalen van dit mooie resultaat. Dit toont aan dat we als organisatie kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Het lukt ons om zowel de wensen van onze klanten als de nieuwste technologie in onze e-bikes te integreren, met als resultaat: e-bikes die je hart veroveren.

Over de ADR Fietstest

Fietstest.nl organiseert eerlijke- en onafhankelijke fietstesten voor consumenten, dóór consumenten. In de afgelopen 6 jaar hebben zij in samenwerking met het ADR Nieuwsmedia/ DPG MEDIA (Algemeen Dagblad) de “ADR Fietstest” georganiseerd. Mede hierdoor is Fietstest.nl een autoriteit op het gebied van fiets-aankoop-advies in Nederland.

Gerelateerde Artikelen
Phantom Beste uit de Test Consumentenbond

Phantom ‘Beste uit de Test’ door Consumentenbond

26/04/2023

Dutch ID lanceert nieuwe e-bike: Flow ontzorgt in dagelijks leven van de jonge generatie

04/04/2023

Dutch ID Wave, de beste e-bike voor dagelijks gebruik? Consument geeft oordeel in onafhankelijk testpanel

07/07/2022

Premium e-bikes voor de allerbeste beleving tijdens jouw dag