Middenmotor

Betrouwbare ondersteuning


Dutch ID kiest voor de beste motor voor e-bikes, de populaire middenmotor. De centrale plaats van de motor zorgt voor een optimale balans, wendbaarheid en wegligging van de fiets. Een ander groot voordeel is het natuurlijke gevoel van trapondersteuning. Elke pedaalslag wordt precies uitgemeten en versterkt door de motor. Tenslotte is de betrouwbaarheid van dit systeem onovertroffen.

Trapkrachtsensor

 

De middenmotoren die wij monteren zijn voorzien van meerdere sensoren. Eén van die sensoren is de trapkrachtsensor. Deze sensor meet exact de kracht die je uitoefent op de pedalen. De motor past hier de ondersteuning perfect op aan: hoe harder je trapt, hoe meer de motor je kracht vergroot. Dit voelt het meest natuurlijk en zorgt ervoor dat je de motor zelf in de hand hebt. Met de verschillende programma's kun je kiezen hoe sterk de motor je trapkracht vergroot, dit kan tot wel 340%! 

Actieradius

 

De capaciteit van de accu bepaalt voor een groot deel hoever je kunt fietsen, dit noemt men de actieradius. Deze hangt af van diverse omstandigheden, zoals bandenspanning, het gewicht van de berijder, de fietssnelheid, het wegdek, het landschap, tegenwind en ondersteuning. De actieradius verschilt per model en een indicatie staat bij onze modellen weergegeven.

Wij maken gebruik van de volgende Bosch motoren:

Bosch Performance CX S85Nm (Shadow | Phantom)
Bosch Performance S75Nm (Shadow | Phantom)
Bosch Active Plus 50Nm (Infinity | Wave)
Bosch Active 40Nm (Infinity | Wave)

Heb je vragen over de verschillende Bosch motoren? Informeer dan bij een Dutch ID dealer bij jou in de buurt. Vind jouw Dutch ID dealer >