Middenmotor

Betrouwbare ondersteuning

Dutch ID kiest voor de beste motor voor e-bikes, de populaire middenmotor. De centrale plaats van de motor zorgt voor een optimale balans, wendbaarheid en wegligging van de fiets. Een ander groot voordeel is het natuurlijke gevoel van trapondersteuning. Elke pedaalslag wordt precies uitgemeten en versterkt door de motor. Tenslotte is de betrouwbaarheid van dit systeem onovertroffen.

Wij maken gebruik van de volgende Bosch motoren:

De krachtigste motor

De krachtigste aandrijving van Bosch voor veeleisende fietsers. Deze motor is bijzonder licht, maar tegelijk extreem krachtig en efficiënt. De Performance CX accelereert bijzonder dynamisch, reageert zonder vertraging en imponeert met soepel rijgedrag en nog meer controle. Deze motor is meer hoorbaar dan motoren met minder kracht.

Max. draaimoment

0 Nm
De krachtigste acceleratie en grootste trekkracht berg op.

Max. aandrijving

0 %
Voor een krachtige push, extreem sportief rijden en snelle sprints.

Drive Unit

0 km/h
Sportieve dynamische ondersteuning tot zo'n 25 km/u.

Zeer krachtige prestaties

Met een sportief draaimoment van 75 Nm en een hoog vermogen levert de aandrijving altijd de juiste ondersteuning op het juiste moment, ook in de bergen. Het rijgevoel blijft natuurlijk, in de off-modus en boven de 25 km/u vrijwel zonder trapweerstand. En dat alles nagenoeg geluidloos – voor maximaal rijplezier.

Max. draaimoment

0 Nm
Veel trekkracht bij optrekken, tegenwind of de berg op.

Max. aandrijving

0 %
Dynamisch rijgedrag voor lange en sportieve ritten.

Drive Unit

0 km/h
Sportieve dynamische ondersteuning tot zo'n 25 km/u.

Ideaal voor tourtochten

De Active Line Plus is de optimale metgezel wanneer je ook buiten de stadsgrenzen uitstapjes op je e-bike wilt maken. Een lichte en stille Bosch-motor zorgt voor nog meer rijplezier. Het intelligente drie-sensoren-concept van de drive unit zorgt met meer dan 1.000 metingen per seconde voor een vloeiende vermogensafgifte. Deze motor heeft een dynamische acceleratie met een minimale trapweerstand in de Off-modus of boven 25 km/u.

Max. draaimoment

0 Nm
Voor moeiteloos optrekken en een heerlijk soepel rijgedrag.

Max. aandrijving

0 %
Voldoende ondersteuning, perfect voor lichte ritten buiten de stad.

Drive Unit

0 km/h
Boven de 25km/h zwakt de ondersteuning langzaam af.

Ontspannen ondersteuning

Een lichte Bosch-motor zorgt voor nog meer rijplezier. Het intelligente drie-sensoren-concept van de drive unit zorgt met meer dan 1.000 metingen per seconde voor een vloeiende vermogensafgifte. Beleef een gedoseerde acceleratie met een minimale trapweerstand in de Off-modus of boven 25 km/u.

Max. draaimoment

0 Nm
Voor gecontroleerde ondersteuning met nadruk op een grote actieradius.

Max. aandrijving

0 %
De zachte ondersteuning van de Active Line is ideaal voor stedentrips.

Drive Unit

0 km/h
Boven de 25km/h zwakt de ondersteuning langzaam af.

Trapkrachtsensor

De middenmotoren die wij monteren zijn voorzien van meerdere sensoren. Eén van die sensoren is de trapkrachtsensor. Deze sensor meet exact de kracht die je uitoefent op de pedalen. De motor past hier de ondersteuning perfect op aan: hoe harder je trapt, hoe meer de motor je kracht vergroot. Dit voelt het meest natuurlijk en zorgt ervoor dat je de motor zelf in de hand hebt. Met de verschillende programma’s kun je kiezen hoe sterk de motor je trapkracht vergroot, dit kan tot wel 340%!

Actieradius

De capaciteit van de accu bepaalt voor een groot deel hoever je kunt fietsen, dit noemt men de actieradius. Deze hangt af van diverse omstandigheden, zoals bandenspanning, het gewicht van de berijder, de fietssnelheid, het wegdek, het landschap, tegenwind en ondersteuning. De actieradius verschilt per model en een indicatie staat bij onze modellen weergegeven.

Maak een testrit op een dutch id e-bike