Infinity

Vanaf €3199

Ongeëvenaard rijplezier met een sportief karakter.

  • Infinity_H_Matte dark blue_WEB.jpg
  • Infinity_belt drive_H_Matte dark blue_WEB.jpg
  • Infinity kettingkast_D_Blauw_WEB.jpg
  • Infinity belt drive_D_Blauw_WEB.jpg
  • Infinity_Ds_Matte dark blue_WEB.jpg
  • Infinity_belt drive_Ds_Matte dark blue_WEB.jpg

De Infinity brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuwe dimensie. Zijn karaktervolle design verraadt dat dit model zich richt op een jonger publiek met een sportieve en actieve levensstijl. De Infinity koppelt de beste rijeigenschappen aan de meeste geavanceerde E-Bike technologieën.

Kenmerken

 

Met innovaties zoals de geïntegreerde accu en de extra brede E-Bike banden is de Infinity klaar voor de toekomst. De kleine Bosch motor is vloeiend geïntegreerd in het Infinity frame. Zo ontstaat een heerlijk rijdende E-Bike met een tijdloze uitstraling.

Bosch Active Plus middenmotor

 

Met de krachtige 50Nm ondersteuning van de Bosch Active "plus" middenmotor heeft de Infinity dynamische ondersteuning. Deze middenmotor is veel stiller geworden dan al zijn voorgangers. Daarnaast is de Infinity vanwege zijn hoge stijfheid zeer efficiënt dus een grote actieradius en nauwelijks extra weerstand wanneer de ondersteuning uit staat. De 500Wh Bosch PowerTube accu is met de fietssleutel uitneembaar. U kunt hem laden in- of uit de fiets.

Intuvia middendisplay

 

De Infinity heeft standaard het Intuvia middendisplay. Het systeem bedient u daardoor makkelijk met de afstandsbediening naast het handvat. Dit display heeft een USB laadplug voor uw mobiel en is afneembaar. 

Shimano Alfine 8 speed


De Infinity heeft zeer goede schakelprestaties met de Shimano Alfine 8 naaf. Naast zijn hoge kwaliteit brengt de Alfine 8 naaf een moeiteloze bediening. Hij is bovendien erg onderhoudsarm. Het verschil tussen de lichtste en de zwaartste versnelling is 307%. Ideaal voor stadse ritten tot heuvelachtige landschappen.

Shimano Deore hydraulische schijf remmen

 

Met de Shimano Deore remsets met 180mm grote remschijven heeft de Infinity zeer stabiele remprestaties onder verschillende omstandigheden. De 3-vingerige remhendel is comfortabel met weinig kracht te bedienen. 

Gates CDX Belt Drive


Optioneel kunt u kiezen voor een Infinity met Gates CDX Belt Drive. Deze belt vervangt de ketting voor een schone, licht lopende en supersterke carbon tandriem die nauwelijks onderhoud nodig heeft. Schoon, stil en bijzonder duurzaam!

Schwalbe Marathon GT


Met deze dikke 50mm Marathon GT band heeft de Infinity extra comfort en enorm veel grip en veiligheid. Onder het exclusieve profieldesign verbergt zich de nieuw ontwikkelde DualGuard, die tegen lekrijden beschermt.

Racktime drager met Snapit systeem


Met de 'zwevende' bagagedrager heeft de Infinity niet alleen een zeer strak uiterlijk. Het universele Snapit systeem geeft de mogelijkheid om heel veel verschillende tassen, manden, bakken etc met één klik op de drager te vergrendelen of op slot te zetten.

Het sierlijk geïntegreerde achterlicht is fel en duidelijk zichtbaar in het donker.

Suntour NEX 'tapered' voorvork


Het Infinity frame is voorzien van een 'taperd' balhoofd waarbij het onderste lager groter en robuster is dan een standaard lager. Hierdoor is de verbinding tussen voorvork en frame optimaal! Deze ophanging geeft een beter stuurgevoel, meer veiligheid en de langste levensduur. De NEX voorvork is speciaal voor E-Bikes ontwikkeld en geeft enorm veel souplesse en comfort.

70 Lux koplamp Upgrade

 

Beter zien en gezien worden met de B&M koplamp upgrade! Met de premium verlichting van Busch & Müller beschikt u over een hoogwaardige 70 Lux koplamp. Hiermee heeft u meer zicht op de weg en wordt u beter gezien door uw medeweggebruikers. Vraag uw dealer naar deze upgrade.

Ervaar de mix van sportiviteit en comfort


De geometrie van het Infinity frame is een perfecte mix tussen sportiviteit en comfort. Dit zorgt voor een prettige houding waarbij u licht gebogen plaats neemt in het zadel. Echter, met één simpele beweging stelt u het stuur omhoog om extra comfortabel en wat meer rechtop te zitten. De Infinity heeft een gecontroleerd stuurgedrag en veel grip door de extra dikke banden. 

Infinity A8

 

Prijs: € 3.199,-
Motor: Bosch Active plus 25km/h | 250W | 50Nm
Accu: Bosch powertube 500Wh

Lader: Bosch 4A lader 
Versnellingen: Alfine 8

Overbrenging: Ketting
Remmen: Shimano Deore BR-M6000 hydraulische schijfremmen
Zadelpen: Satori verend
Voorvork: Suntour NEX verend
Banden: Schwalbe marathon GT 50-622

Drager: Racktime met Snap-it systeem en geïntegreerd Busch & Müller achterlicht

Verlichting: Spanninga LED 40 Lux
Kettingkast: Gesloten
Kleur: Matte dark blue

Framematen: Dames 48/53/58cm | Mixte 48/53/58cm | Heren 53/58cm

Gewicht: +/– 25 kg (ex accu)

Infinity A8 Belt

 

Prijs: € 3.499,-
Motor: Bosch Active plus 25km/h | 250W | 50Nm
Accu: Bosch powertube 500Wh

Lader: Bosch 4A lader 
Versnellingen: Alfine 8

Overbrenging: Gates CDX Belt drive 128T
Remmen: Shimano Deore BR-M6000 hydraulische schijfremmen
Zadelpen: Satori verend
Voorvork: Suntour NEX verend
Banden: Schwalbe marathon GT 50-622

Drager: Racktime met Snap-it systeem en geïntegreerd Busch & Müller achterlicht
Verlichting: Spanninga LED 40 Lux 
Kettingkast: Open kettingscherm
Kleur: Matte dark blue
Framematen: Dames 48/53/58cm | Mixte 48/53/58cm | Heren 53/58cm

Gewicht: +/– 25 kg (ex accu)

Geometrie