Bosch

Bosch smart systeem

Dutch ID met het nieuwe smart systeem

Dutch ID bouwt vanaf nu de elektrische fietsmodellen Phantom en Shadow met het nieuwste systeem van Bosch. Het eBike Smart System 3 bestaat uit een aantal updates. Een vernieuwd display, aanpasbare rijmodi en intuïtieve bediening bieden de ideale toevoegingen voor Dutch ID e-bikes. Het volledig verbonden systeem maakt jouw Dutch ID klaar voor de toekomst.

Wat is er nieuw?

○ Upgrade Kiox display naar Kiox 300

○ Nieuwe bediening via de LED remote

○ Rijmodi aanpasbaar aan jouw persoonlijke voorkeur

○ Upgrade van de Performance Line motor naar 75 Nm

○ Nieuwe mogelijkheden via je smartphone met de Flow-app

Volledig verbonden

De LED Remote verbindt jouw Dutch ID met de Flow-app. Zo krijg je toegang tot al jouw belangrijke rijgegevens. De LED Remote is intuïtief in gebruik – je handen blijven veilig aan het stuur. Verander van rijmodus, gebruik de loopondersteuning en bedien je display op je smartphone. Dankzij het smart systeem kun je met de LED Remote zelf updates ook uitvoeren.

Bediening met led

De LED Remote is een volledig verbonden bedieningscentrale die je Dutch ID verbindt met de Flow-app. Zo heb je alle belangrijke informatie (zoals de rijmodi) goed in zicht. De kleuren van de leds veranderen mee met de ondersteuning die je kiest en zijn daarmee ook bij zonlicht goed zichtbaar. Deze intuïtieve bediening is zeer eenvoudig in gebruik.

Zo herken je een Dutch ID met het smart systeem

Kiox 300 display

Met de Bosch Kiox 300 beschik je over een uitgebreid display. Je hebt via de Flow-app toegang tot de digitale wereld. Je start de navigatie met bluetooth via jouw smartphone. De Flow-app ondersteunt bij het verkennen van onbekend terrein. De helderheid van het display past zich flexibel aan het omgevingslicht aan ‑ voor minder afleiding en meer veiligheid onderweg.

Krachtige motor

De Performance Line motor ondersteunt je nu met 75 Nm. Hij is ontworpen voor een bijzonder natuurlijk rijgevoel. De motor is geruisloos en biedt ondanks de krachtige ondersteuning een natuurlijk en veilig rijgevoel. De duurzame drive unit is bestand tegen weersinvloeden of uitdagende ondergronden tijdens je rit. Binnen het smart systeem kun je rijmodi personaliseren.

Persoonlijke rijmodi

Je kunt op jouw Dutch ID Phantom en Shadow rijden in vier verschillende ondersteuningen: Turbo, Sport, Tour+ en Eco. Sommige ondersteuningen kun je personaliseren via de Flow-app aan jouw persoonlijke behoeftes tijdens het rijden. Laat je bijvoorbeeld in Sport ondersteunen tot maximaal 50 Nm en krijg bijvoorbeeld een extra duwtje in de rug als je wegrijdt in Turbo.

Extra beveiliging

Via de eBike Lock-functie kun je jouw Dutch ID eenvoudig extra beveiligen. Door korte geluidssignalen, lichtsignalen en symbolen op de LED Remote, het display of je smartphone kun je zien of de eBike Lock actief is. Na de eenmalige installatie is jouw smartphone als een digitale sleutel om de motorondersteuning te deactiveren. Omdat je via Bluetooth bent verbonden, kan jouw smartphone in je zak blijven.

Premium e-bikes voor de allerbeste beleving tijdens jouw dag