City Evo

Vanaf €2499

De allrounder met sportieve ambities.

  • City EVO_A8_D_Black_WEB.jpg
  • City EVO_N7_D_Black_WEB.jpg
  • City EVO_A8_D_Ocean Blue_WEB.jpg
  • City EVO_N7_D_Ocean Blue_WEB.jpg
  • City EVO_A8_H_Black_WEB.jpg
  • City EVO_N7_H_Black_WEB.jpg

Hij is stiller, de motor reageert ongekend snel en hij rijdt soepeler dan ooit. Deze dynamische E-Bike is een echte allrounder met een sportief design en enorm veel gebruiksgemak. 

Kenmerken


De City Evo is uitgerust met de modernste Shimano STEPS E-Bike techniek. De lage instap geeft veel gemak terwijl de fiets ook enorm stabiel aanvoelt. Met krachtige remmen, soepele vering en veilige antilekbanden staat deze E-Bike klaar voor uitdagende toertochten, de dagelijkse boodschappen en uw vakantie in heuvelachtige gebieden! 

Shimano Steps E5000 of E6100 middenmotor


Met de fluisterstille ondersteuning van de E5000 motor heeft de City Evo zeer prettig gedoseerde prestaties tot 40Nm. Ideaal voor stadse ritten of toertochten in vlak landschap. Kiest u voor de City Evo+ dan krijgt u de krachtige ondersteuning van de E6100 middenmotor met 50Nm. Ideaal voor toertochten in licht glooiende landschappen. De City Evo rijdt zo soepel dat er nauwelijks extra weerstand is wanneer de ondersteuning uit staat. 

E6100 middendisplay 


De City Evo heeft standaard een duidelijk middendisplay. Overdag en 's nachts zeer makkelijk af te lezen. Hierop ziet u naast de snelheid, ondersteuningsstand en de actieradius nog veel andere zaken zoals uw trapsnelheid, kracht van de motor, gereden afstand, tijd en andere zaken.

De bedieningsknoppen zitten eenvoudig naast het handvat.

Magura HS11 hydraulische velg remmen of Shimano Deore hydraulische schijf remmen


De City Evo is afgemonteerd met het robuuste HS11 remsysteem, zeer betrouwbaar en veilig. De HS11 is vriendelijk in onderhoud en wordt niet voor niets wereldwijd toegepast. Hiermee heeft de City Evo een krachtig maar goed doseerbaar remsysteem.


Kiest u voor de City Evo+ dan krijgt u krachtige Shimano Deore M6000 schijfremmen. De 3-vingerige remhendel is comfortabeler voor dagelijks gebruik. Met deze remmen heeft de City Evo+ stabiele remprestaties onder verschillende omstandigheden.


Shimano Nexus 7 of Alfine 8 speed


Op de City Evo treft u standaard de Nexus 7 versnellingsnaaf met een draaigreep schakelaar. Dit is een betrouwbaar systeem met 244% bereik (het verschil tussen de lichtste en zwaarste versnelling). Op de City Evo+ is de Alfine 8 naaf met 'rapidfire' klik-schakelaar toegepast. Dit is de premium variant met meer efficiëntie en een groter bereik van 307%. Beide naven staan garant voor hoog rijcomfort en zijn bovendien erg onderhoudsarm.

Racktime drager met Snapit systeem


Het universele Snapit systeem op de bagagedrager van de City Evo geeft de mogelijkheid om heel veel verschillende tassen, manden, bakken etc met één klik op de drager te vergrendelen of op slot te zetten. 

Suntour NEX 'tapered' voorvork


Het City Evo frame is voorzien van een 'taperd' balhoofd waarbij het onderste lager groter en robuster is dan een standaard lager. Hierdoor is de verbinding tussen voorvork en frame optimaal! Deze ophanging geeft een beter stuurgevoel, meer veiligheid en de langste levensduur. De NEX voorvork is speciaal voor E-Bikes ontwikkeld en geeft enorm veel souplesse en comfort.

70 Lux koplamp Upgrade

 

Beter zien en gezien worden met de B&M koplamp upgrade! Met de premium verlichting van Busch & Müller beschikt u over een hoogwaardige 70 Lux koplamp. Hiermee heeft u meer zicht op de weg en wordt u beter gezien door uw medeweggebruikers. Vraag uw dealer naar deze upgrade.

De perfecte mix tussen sportiviteit en comfort


Het City Evo frame is een perfecte mix tussen comfort en sportiviteit. De zit is licht sportief waarbij u enigszins voorovergebogen op de fiets rijdt. Het stuurgedrag is gecontroleerd en dynamisch. Bekijk de geometrie

City Evo N7

 

Prijs: € 2.499,-
Motor: Shimano Steps E5000: 250W / 40Nm
Accu: Shimano Steps 400Wh | 500Wh á €200,-
Display: E6100 middendisplay
Versnellingen: Nexus 7
Remmen: Magura HS11 hydraulische velgremmen
Zadelpen: Satori verend
Stuurpen: TranzX verstelbaar
Voorvork: Suntour NEX verend
Banden: Schwalbe energizer plus

Drager: Racktime met Snap-it systeem
Verlichting: Spanninga LED 40 Lux
Kettingkast: Gesloten

Kleur: Satin Black of Ocean Blue (dames)

Framematen: Dames 48/53/58cm | Heren 53/58cm

Gewicht: +/– 23,0 kg (ex accu) 

City Evo+ A8

 

Prijs: € 2.799,-
Motor: Shimano Steps E6100: 250W / 50Nm
Accu: Shimano Steps 400Wh | 500Wh á €200,-
Display: E6100 middendisplay
Versnellingen: Alfine 8
Remmen: Shimano Deore BR-M6000 hydraulische schijfremmen
Zadelpen: Satori verend
Stuurpen: TranzX verstelbaar
Voorvork: Suntour NEX verend
Banden: Schwalbe energizer plus

Drager: Racktime met Snap-it systeem
Verlichting: Spanninga LED 40 Lux
Kettingkast: Gesloten
Kleur: Satin Black of Ocean Blue (dames)
Framematen: Dames 48/53/58cm | Heren 53/58cm

Gewicht: +/– 23,0 kg (ex accu) 

Geometrie